Om Driven

Håkan Pettersson här. 45 år gammal och har pendlat mellan 5 i hcp och 17 men har nu landat tryggt på cirka 8 och är på väg nedåt igen.

Jag är klubbmakare och flightscopeinstruktör. En klubbmakare bygger golfklubbor och flightscope är en radar som hjälper till i processen.

Efter att ha varit storkonsument av klubbor, vi pratar 3-4 järnset per säsong, och aldrig blivit riktigt nöjd, förutom med någon enstaka klubba per set, så tog jag saken i egna händer. Jag började bygga mina egna klubbor.

Snabbt insåg jag att de klubbor vi vanliga konsumenter normalt köper är “one size fits all” men jag lärde mig också att det går att göra något åt detta och det är varken dyrare eller krångligare än att köpa det gamla vanliga. Dessutom så är jag nu nöjd med alla klubbor i setet. MOI-matchning var lösningen för mig.

Custom fitting kallas det och innebär att man bygger en klubba åt gången, åt en golfare åt gången.

Sagt och gjort! Under vintern och våren så kommer ni kunna se lite av mitt utbud i golfhallen och jag kommer också hjälpa golfare i Skellefteå genom att låna ut bland annat min flightscopeutrustning så kvaliteten på golflektioner och ungdomsträning kan ta ett steg till.

Utöver det så hoppas jag att ni kommer se mig kvällstid  i golfhallen hjälpande golfare som vill slå 10 meter längre med sin driver och samtidigt träffa fler fairways.