Komponenter

Jag använder mig främst av komponenter från Tom Wishon Golf Technology. I de fall som du som kund vill ha ett specifikt skaft eller grepp så beställer jag det och du får räkna med upp till 4 veckors leveranstid men i normala fall så brukar det ta 1 vecka.

Idag är Tom Wishon en av världens mest erkända golfdesigners, custom fitting experter och författare inom området. De komponenter han har utvecklat har oerhört hög kvalitet och finish som vida överträffar det som du finner i en normal shop eller golfvaruhus.

Tom Wishon har skapat ett stort antal innovationer som dom stora drakarna kopierat som exempelvis:

Smitt titan i slagytan på en järnklubba
Variabel tjocklek i slagytan i drivers och järnklubbor
Fräst cavity back i smidda klubbor.

Du kommer märka att mycket av det som dom stora tillverkarna ”stoppar in” i sina klubbor faktiskt är Tom Wishon´s skapelse.

Jag kan också bygga klubbor med nedanstående varumärken men prisbilden kan då bli en annan än vad som står på siten:
Scratch
Nakashima
Hakusa

Om du som kund har specifika önskemål gällande skaft, grepp eller huvuden så löser vi det. Som sagt, det är skräddarsytt som gäller och personlig smak är en stor del i hur man vill att slutprodukten ska se ut och fungera.

Till min hjälp har jag också marknadens bästa hjälpmedel för custom fitting, FlightScope. En portabel radar som mäter din sving och i din bollflykt.

Kort och gott, jag bygger klubban som fungerar bäst för dig.

S2RSeries-Main